Publicaties

 

 

 

Op deze pagina vindt u de meest recente publicaties, die worden uitgegeven door onze kerkgemeenschap zoals het maandelijkse informatieblad “de Achterban”, de zondagsbrief en andere publicaties. Tevens wordt er van de oudere publicaties een archief bijgehouden. Deze service is uitsluitend voor leden van onze kerkgemeenschap. Om de publicaties te kunnen bekijken en/of downloaden heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. U kunt toegang tot dit afgeschermde gedeelte krijgen door uzelf via de link Registreer aan te melden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor toegangsverlening tot het afgeschermde gedeelte op onze website. De procedure is als volgt:

  1. Meld uzelf aan met uw naam, gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, adres en woonplaats. Let op! De gebruikersnaam en het wachtwoord mag u zelf kiezen!.
  2. U krijgt op het opgegeven e-mailadres een bericht toegestuurd met een link die u zelf moet bevestigen.
  3. Het kerkelijk bureau zal vervolgens uw verzoek tot toegang goedkeuren als u lid bent van onze kerkgemeenschap (dit kan soms even duren).
  4. U krijgt na goedkeuring een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres en kunt hierna gebruikmaken van uw persoonlijke login.
  5. Bent u geen lid van onze kerkgemeenschap dan kan het zijn dat we u benaderen met aanvullende vragen voordat we u toegang verlenen.

Mocht het aanmelden niet lukken raadpleeg het hulpdocument of neem contact op met de webmaster